Op een snelle en slimme wijze naar je rijbewijs met de Formule X Opleiding.

Met de Formule X Opleiding gaan we samen op een snelle en slimme manier toewerken naar je praktijkexamen. Door onze lesmethode behalen wij hetzelfde resultaat van een klassieke opleiding, maar dan in minder tijd. Op verschillende manieren gaan we efficiënt om met de rijles tijd, en combineren dit met de gestructureerde RIS methode. Hierdoor is het zeker mogelijk om met de juiste dosis enthousiasme en motivatie binnen een korte tijd een zelfverzekerde automobilist te worden.


De voordelen van de Formule X Opleiding op een rijtje:

  • Snel je rijbewijs halen; binnen 100 dagen
  • 2 à 3 rijlessen per week
  • Op een leuke en dynamische manier leren autorijden
  • Maximaal resultaat uit elke rijles
  • FX Garantie; €250,- cashback als je niet in één keer slaagt
  1. Door de huidige wachttijden bij het CBR is deze opleiding enkel mogelijk bij aanmelding minimaal 3 maanden voor aanvang rijopleiding. Daarnaast moet bij aanmelding je theorie behaald zijn en je gezondheidsverklaring goedgekeurd zijn door het CBR.

Hoe intensief is de Formule X Opleiding?

Met de Formule X Opleiding ga je afrijden binnen 100 dagen. Dit is ongeveer 14 weken. Bij een gemiddeld advies aantal lessen van 45 uur kom je uit op iets meer als 3 uur per week les. Dit is voor een hoop mensen goed te doen. Het voordeel hiervan is dat je rijles niet hoofd prioriteit hoeft te maken en je gewoon nog je eigen dingen ernaast kan doen. Eventuele schommelingen in je progressie kunnen ook makkelijk worden opgevangen. Hieronder een voorbeeld van hoe de planning eruit zou kunnen zien:


Voorbeeld:
Module 1

Week 1: 2 x 1,5 uur
Week 2: 2 x 1,5 uur
Week 3: 2 x 1,5 uur
Week 4: 2 x 1,5 uur
Week 5: 2 x 1,5 uur


Module 2

Week 6: 2 x 1,5 uur

Week 7: 2 x 1,5 uur

Week 8: 2 x 2 uur


Module 3

Week 9:  2 x 2 uur

Week 10: 2 x 2 uur
Week 11: 1 x 2 uur + Tussentijdse Toets


Module 4

Week 12: 2 x 2 uur

Week 13: 2 x 2 uur

Week 14: 1 x 2 uur + Examen


Zoals je kunt zien is het mogelijk om met 2 lessen per week uiteindelijk op 45 uur uit te komen binnen 14 weken. Ook als je een druk leven hebt, is de Formule X opleiding zeker een goede optie. Heb je toch liever 1 les per week? Dan is de Reguliere Opleiding een beter optie voor jou.